Storstilad comeback x 4 av Gipsy Hill
De är äntligen tillbaka, efter en tids frånvaro i pandemins, logistikens och brexits tecken. Fyra storstilade, färsktillverkade nyheter från Gipsy Hill Brewery står nu och väntar på lastpallen. De blir tillgängliga i beställningssortimentet idag. Det handlar om nya knep och knåp med bland annat inlånad NEIPA-jäst från Verdant och en ljuvlig, tjärsvart maltblend för pastry stout-toner.
Den kompletta provkartan till en trerätters-middag startar med Road Hog’s bitiga Nya Zeeland-humle och en vacker grapefruktlik arom i en mjuk, disig och lättdrucken Session IPA. Därefter använder Loafer Verdant’s patenterade jäst för en livfull, robust och fullskalig New England IPA. Sedan är det ett ganska långt kliv till Tankslapper, en tät DIPA som är fullmatad med Citra och Mosaic, tillsammans med en maltblend och jäst som ger en smak av kanderad cantaloupemelon. Sist, och med störst mängd ingredienser, kommer Gipsy Hills första pastry stout Waffler. Här har det kokats en tung vört med bland annat lönnsirap och rökmalt, för toner av pannkakstårta på burk.
Limiterat sortiment.
Gipsy Hill Road Hog Session IPA
Nr 51180 • burk 440 ml • 4,8% • 54:90 kr + pant
http://bit.ly/30NqF8Y
Gipsy Hill Loafer IPA
Nr 51168 • burk 440 ml • 6,5% • 59:90 kr + pant
http://bit.ly/3eO3CmL
Gipsy Hill Tankslapper Double IPA
Nr 51173 • burk 440 ml • 8,5% • 69:90 kr + pant
http://bit.ly/3cwsJYA
Gipsy Hill Waffler Pastry Stout
Nr 51146 • burk 440 ml • 10% • 69:90 kr + pant
http://bit.ly/3rU7J4j