Number One Drinks-Whisky, Japan

number-one-logoFöretaget grundades i augusti 2006 för att importera och distribuera Japans finaste whisky till hela Europa och Övriga världen.

Grundarna till företaget var angelägna att nå ut med Japansk whiskey från mindre, oberoende destillatörer till en bredare internationell publik. Som ett resultat, håller de nu exklusiva globala distributionsrättigheter för Chichibu, Hanyu och Karuizawa.


Karuizawa

Karuizawa är Japans minsta whiskydestilleri, de producerar bara 150.000 liter per år. Det ligger väster om staden Karuizawa, som är en populär skidort för Tokyo highflyers. Karuizawa whisky är sällsynt, mycket på grund av den låga produktionskapaciteten och att destilleriet använder sig stolt av traditionella metoder. De importerar Golden Promise korn från Skottland och sherryfat från Spanien. Det vatten som används i produktionen har strömmat genom eller över vulkanisk lavasten och jord som omger destilleriet, vilket ger en unik kvalitet.


Chichibu Whisky

Chichibu är en Japansk whisky. Chichibu grundades av Ichiro Akuto 2008. Det drivs idag med en kapacitet på 90.000 liter om året.


Just nu har vi inga produkter i lager.