Jobba hos oss

Människorna är företagets största tillgång. Vi bygger upp företaget för att attrahera och rekrytera de bästa inom varje område. Gemensamt för alla är passionen för det arbetet vi gör och för de drycker vi representerar.

Att jobba i Cask är inte som ett vanligt jobb. Varje person är unik och vi eftersträvar att ta fram det bästa ur var och en. Vi skall återspegla varje individs egenskaper och bli en del av deras livsstil. Vi känner en stolthet av att vara en del i Cask.

 

VI SÖKER EN KOLLEGA!
Vill du ta nästa spännande steg i din karriär? CASK Sweden söker nu en Brand Manager som ska ta hand om delar av vår portfölj.

CASK Sweden är ett ungt och entreprenörsdrivet företag, skapat 2008, som på kort tid etablerat sig som ett av de ledande företagen inom kategorierna hantverksöl och sprit. I vår portfölj hittar du bland annat varumärken som Brewdog, Stone och Glengoyne.

CASK Sweden ingår i en nordisk koncern med huvudkontoret placerat i Norge. Tillsammans med sitt systerföretag, Moestue Sverige, har vi en gemensam plattform och kontor och vi har en gemensam säljkår och back-office.

Rollen som Brand Manager innebär följande:
•Utveckla din portfölj av varumärken – både strategiskt och positionsmässigt
•Kreera marknadsplaner med kontinuerlig uppföljning av dessa
•Budgetansvar inklusive uppföljning, analys och återrapportering
•Ansvara för kontakten gentemot systembolaget
•Agera varumärkesambassadör, internt och externt

Vi ser att du har en dokumenterad erfarenhet från branschen med minst 5 års erfarenhet av likande positioner. Du bör ha en utbildning i grund och botten som matchar det jobb du ska utföra, helst med en akademisk examen.

Du ska såklart brinna för dryck i allmänhet och öl & sprit i synnerhet.

Vi emotser din ansökan inklusive ditt CV senast den 23 september 2016 på följande adress: per@casksweden.se

Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa till VD Per Hettman på: 072-742 58 95

 

Är du intresserad av att jobba med oss? Mejla ditt CV till info@casksweden.se, märk mejlet ”intresseanmälan”.