Om oss

Cask Sweden Painting

Kvalitet, kunskap och service

Vi är en del av en nordisk koncern, som erbjuder ett noga utvalt sortiment inom vin, öl, cider och sprit. Med stort engagemang i de varumärken vi representerar, vill vi förmedla känslan för produkterna. Kom och dela vår passion!

Cask Sweden AB har idag en av Sveriges mest spännande vin-, öl- och spritportföljer. Vi representerar några av de producenter som leder utvecklingen inom respektive segment. Allt från ett par kaxiga killar på BrewDog från norra Skottland som på bara 8 år skapat ett av de mest uppmärksammade bryggerierna i världen, till rom- och whiskyproducenter med generationers erfarenhet i bagaget.

Cask Sweden grundades 2008 av Marius Vestnes, med mångårig erfarenhet inom branschen. Vår ambition är att skapa ett dynamiskt företag med branschens bästa medarbetare på alla positioner. Med stor passion för de varumärken vi representerar har vi på kort tid byggt upp ett företag som kännetecknas av kvalitet, kunskap och service.

En nordisk koncern

Cask Sweden är en del av Cask Owners AS. Vi är representerade i Norge, Sverige och Finland. De svenska bolagen är Cask Sweden AB och Moestue Grape Selections AB. Cask Sweden arbetar med hela produktsegmentet, med fokus på hög kvalitet och hantverksmässig produktion. Moestue är ett renodlat vinföretag med fokus på Gamla Världen som arbetar med topproducenter från Frankrike, Italien, Spanien och Tyskland.

I Norge har vi Cask Norway med en heltäckande produktportfölj inom alla segment. I Finland finns vi representerade av Moestue & Cask, som är ett samarbete mellan Cask Sweden AB och Moestue Group AS. Utöver detta har vi även ett Londonbaserat kontor, Cask International, med uppgift att exportera öl & sprit producerat i Norden.

Välkomna att dela vår passion.