CAP Brewery – Öl, Sverige

Nya logganI begynnelsen fanns ingenting… På den första dagen, fulla av kreativitet och revanschistisk nationalism, skapade våra hjärnor en idé om ett bryggeri. ”Nu sätter vi Sverige på den internationella ölkartan en gång för alla!” skanderade ropen från våra torra strupar, och med den drucknes envishet sade vi till oss själva: ”Det här fixar vi lätt!”.

På den andra dagen, då tillgång till vatten lokaliserats, säkerställts och kvalitetskontrollerats, skapades ett fiktivt universum vari endast de rättfärdiga må inträda. Så när då den tredje dagen stundade skapades värdegrund, recept och en plan för ett presumtivt världsövertagande.

Så långt har vi kommit nu… Endast VI vet vad de övriga dagarna har i sitt sköte. Klart är dock att den Kungliga Hufvudstaden inom en icke allt för avlägsen framtid kommer att ha en fabrik för framställande av förjäst maltdryck av synnerligen hög kvalitet.

”The Revolution Will Not Be Televised”, sade en gång en mycket vis herre… Så icke heller denna revolution (då TV4 vänligt men bestämt tackat nej till vår pitch om en dokusåpa om ett gäng förvirrade människor som startar ett bryggeri, trots att vi utlovat både nakenchocker, intriger, pennalism och utröstningar), men väl kan man följa den på Facebook (djupet av den existentiella meningslösheten), Twitter Instagram och andra för ändamålet lämpliga plattformar.

Vi är Kapsylkollektivet, men då få världskamrater ens skulle våga sig på att uttala vårt namn så fick det bli CAP kort och gott. Håll ögon och torra strupar öppna för vad som komma skall.

Till CAP:s hemsida »


beer_BohemianRhapsody

 

CAP Bohemian Rhapsody 4,2%

Pris 24,90 kr
Privatimport
Kollikrav 24 flaskor

 


beer_EndlessVacation

 

CAP Endless Vacation 5,3%

Pris 24,90 kr
Artikelnr. 30201
Lokalt sortiment

 


beer_Exciter

 

CAP Exciter 6%

Pris 25,90 kr
Artikelnr. 30200
Lokalt sortiment

 


 

Great

 

CAP Great White Hype 5,6%

Pris 24,90 kr
Artikelnr. 30199
Lokalt sortiment

 


beer_DontBreakTheOat

 

CAP Don’t Break The Oat 4,7%

Pris 25,90 kr
Artikelnr. 30700
Lokalt sortiment